'Twijfel slaat toe: vertrek van Romero bij PSV dreigt in het water te vallen'

'Twijfel slaat toe: vertrek van Romero bij PSV dreigt in het water te vallen'

Gepubliceerd: maandag 28 juni 2021 om 12:30ma 28-06-2021 om 12:30

De Italiaanse transfer van Maximiliano Romero staat op losse schroeven. Udinese leek de Argentijnse aanvaller over te nemen van PSV, maar is aan het twijfelen geslagen.

Romero zou na zijn medische keuring een huurcontract, met optie tot koop, ondertekenen in Udinese, maar afgelopen week stond hij tóch weer op het trainingsveld bij PSV. Italiaanse media melden maandag dat Udinese twijfels heeft over de fysieke gesteldheid van Romero. Zijn medische keuring zou 'niet overtuigend' zijn geweest.

Romero maakte eind 2017 voor tien miljoen euro de overstap van PSV naar Vélez Sarsfield, maar kwam door blessures amper in actie. Vorig jaar liep hij nog een zware knieblessure op.

De transfer van Romero naar Udinese is nog niet helemaal van de baan. De Italiaanse club wil de 22-jarige Argentijn graag verder testen bij de start van de voorbereiding op 20 juli. Het is de vraag of Romero en PSV dat zien zitten. Mogelijk gebruikt Udinese de twijfels als rookgordijn om een betere deal uit het vuur te slepen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws