'Tweede Feyenoord-talent kan naar Zwitserland: Basel opent Burger-gesprekken'

'Tweede Feyenoord-talent kan naar Zwitserland: Basel opent Burger-gesprekken'

Gepubliceerd: dinsdag 29 juni 2021 om 07:02di 29-06-2021 om 07:02

Feyenoord raakt Wouter Burger mogelijk nog kwijt in de voorbereiding op het komende seizoen. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt heeft het Zwitserse FC Basel zich gemeld voor de twintigjarige middenvelder uit Zuid-Beijerland.

Burger doorliep de jeugdopleiding, maakte in 2018 zijn debuut voor de hoofdmacht en leek zich – na uitleenbeurten bij stadgenoten Excelsior en Sparta – dit seizoen klaar te mogen maken voor het grote werk. Nu lonkt echter een transfer naar Zwitserland. Volgens Feyenoord Transfermarkt heeft FC Basel zich officieel gemeld in De Kuip: Burger staat nog twee jaar onder contract en moet ruim één miljoen euro op gaan leveren, mits beide clubs tot een akkoord komen.

Een ander jeugdproduct van Feyenoord is momenteel al op weg naar de Zwitserse Super League. Jordy Wehrmann werd tijdens het voorjaar al verhuurd aan FC Luzern en kroonde zich met die club tot bekerwinnaar van Zwitserland. De 22-jarige Hagenaar sloot aanvankelijk weer aan bij de Feyenoord-selectie, maar wordt nu definitief verkocht aan Luzern, meldde het Algemeen Dagblad kort na de eerste oefenwedstrijd van Feyenoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws