FC Barcelona staat op scherp: Messi is nog maar één dag speler van Barcelona

FC Barcelona staat op scherp: Messi is nog maar één dag speler van Barcelona

30-06-2021 08:40 Laatste update: 08:41
40

Lionel Messi is woensdagnacht om 00.00 uur officieel geen speler meer van FC Barcelona. Zijn contract loopt af en is nog altijd niet verlengd.

De kans is aanwezig dat Messi bijtekent en alsnog bij Barcelona blijft, maar daar is op dit moment nog geen duidelijkheid over. De onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium. Messi wil blijven, maar het afronden van de deal blijkt lastig. Toch is de verwachting dat het wel goedkomt. De vraag is echter hoe lang dat nog duurt.

Omdat het contract van Messi op 30 juni afloopt, is daar veel aandacht voor in Spaanse media. Onder meer Sport en MARCA maken er melding van. Barcelona is er veel aan gelegen om Messi zo snel mogelijk bij te laten tekenen. Dat kan echter nog een paar dagen, maar ook een paar weken duren. En in de tussentijd zullen geïnteresseerde clubs hun uiterste best doen om de 34-jarige Messi transfervrij op te pikken. Barcelona wil dat niet laten gebeuren.

Barcelona schaakt op meerdere borden. De club onderhandelt niet alleen met Messi, maar ook met sponsoren, die naar verluidt pas willen tekenen als ze er zeker van zijn dat de Argentijn in Camp Nou blijft.