'Berghuis nam nieuw nummer, supporters stuurden 'vervelende teksten''

'Berghuis nam nieuw nummer, supporters stuurden 'vervelende teksten''

30-06-2021 08:50
335

De situatie rond het vertrek van Steven Berghuis uit de groepsapp van Feyenoord ligt genuanceerder. Menigeen nam aan dat hij een voorschot nam op een vertrek naar aartsrivaal Ajax, maar de aanvaller heeft een nieuw telefoonnummer.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Een screenshot van de appgroep van Feyenoord lekte uit. Daarop was te zien hoe Berghuis de groep verliet en sommige medespelers lacherig reageerden. Volgens het AD zit de situatie anders in elkaar. Het telefoonnummer van Berghuis was uitgelekt en supporters van Feyenoord 'stuurden vervelende teksten'. Berghuis moest daardoor een nieuw nummer nemen.

Wedden

Meer odds

Berghuis is momenteel op vakantie in afwachting van een transfer naar Ajax. De clubs zijn nog in gesprek, al meldde sportmarketeer Chris Woerts eerder deze week dat er een deal is voor zes miljoen euro. Dat is nog nergens anders gemeld. Berghuis heeft nog een contract voor één jaar en levert Feyenoord minstens vier miljoen euro op. Dat bedrag wil Ajax betalen, terwijl Feyenoord hoopt op meer.