Schuldbewuste Müller klimt in de pen na grote misser tegen Engeland

Schuldbewuste Müller klimt in de pen na grote misser tegen Engeland

30-06-2021 08:59 Laatste update: 09:29
72

Thomas Müller heeft van zich laten horen na de uitschakeling van Duitsland op het EK. Hij miste in de slotfase een megakans op de gelijkmaker tegen Engeland en neemt dat zichzelf kwalijk.

Engeland kwam in de slotfase op voorsprong tegen Duitsland, waarna Müller dé kans op 1-1 kreeg en oog-in-oog kwam te staan met de Engelse doelman Jordan Pickford. De Duitser schoot in kansrijke positie naast. De ochtend na de uitschakeling meldt Müller zich op Instagram.

'Daar was het, dat ene moment dat je je zult blijven herinneren, waarmee je in slaap valt', schrijft de Duitser. 'Het moment waarvoor je als voetballer werkt, traint en leeft. Dat moment dat je hebt om je ploeg terug in de wedstrijd te krijgen in een knockout-wedstrijd en het hele land in extase te brengen. Om deze kans te krijgen en dan te missen, doet me vreselijk veel pijn.'

'Het doet het hele Duitse team pijn. Mijn ploeggenoten en de trainer, die me al het vertrouwen hebben gegeven. Maar daarnaast doet het vooral pijn omdat alle Duitse fans ons gesteund hebben dit EK, ondanks dat het lastig zou worden. Bedankt voor jullie steun', eindigt Müller.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thomas Müller (@esmuellert)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie