Van Hanegem hekelt PSV-trainer Schmidt: 'Kopen, kopen, kopen'

Van Hanegem hekelt PSV-trainer Schmidt: 'Kopen, kopen, kopen'

30-06-2021 11:56
336

Willem van Hanegem is totaal niet onder de indruk van het werk dat Roger Schmidt heeft geleverd bij PSV. De Duitse trainer geeft alleen maar geld uit, vindt De Kromme.

PSV versterkte zich deze zomer al met Joël Drommel, André Ramalho, Marco van Ginkel, Phillipp Mwene en Davy Pröpper. Van Hanegem denkt er het zijne van. "Hij is nog niet uitgekocht, zag ik", reageert hij voor de camera van ESPN. "Of het dit seizoen gaat gebeuren? Nee, nee, nee. Ik hoop het, want het moet wel een beetje spannend blijven, maar ik denk dat Ajax toch meer kwaliteiten in huis heeft. Ik heb er een hard hoofd in."

"Hij is alleen maar van het kopen, kopen, kopen", vervolgt Van Hanegem over Schmidt. "Als je tien spelers moet kopen... Hij heeft een jaar lang de gelegenheid gekregen om iets neer te zetten met spelers die geen koekenbakkers zijn; ze zijn allemaal kwalitatief goed. Maar er is niks van terecht gekomen. Dan gaat hij weer nieuwe spelers kopen, maar op een gegeven moment is het potje leeg, gaat de trainer weg en zit je met al die gasten."