Vitesse komt met nieuws over stille kracht Spors: Ben zeer verheugd

Vitesse komt met nieuws over stille kracht Spors: "Ben zeer verheugd"

30-06-2021 12:25
21

Vitesse gaat langer door met technisch directeur Johannes Spors. De club heeft woensdag zijn contract verlengd tot de zomer van 2024.

De 38-jarige Spors zit inmiddels een jaar op de stoel van technisch directeur. Hij heeft een succesvol eerste seizoen achter de rug en zag Vitesse vierde eindigen in de Eredivisie. De samenwerking wordt al na een jaar verlengd.

"Ik voel me thuis bij Vitesse", zegt Spors op de clubsite van Vitesse. "Ik word gedreven door ambitie en ontwikkeling en deze elementen vind ik volledig terug in deze club en in mijn functie. De voortreffelijke omstandigheden en faciliteiten zorgen voor een topsportklimaat. Daarin werken de staf, spelers, directie en overige collega’s op een succesvolle manier samen."

"Ik ben zeer verheugd dat ik mijn ideeën en filosofie nog jaren kan implementeren bij Vitesse. Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen dat ik hiervoor krijg. Tot dusver heb ik eigenlijk maar één ding gemist: de fans in het stadion. Ik kijk écht uit naar een GelreDome met publiek."