RMC: Upamecano is 2021-record kwijt, Hakimi moet alleen nog gekeurd worden

RMC: Upamecano is 2021-record kwijt, Hakimi moet alleen nog gekeurd worden

30-06-2021 21:32
52

Achraf Hakimi staat op het punt om Dayot Upamecano van de troon te stoten als duurste speler van deze transferzomer. De Marokkaanse vleugelverdediger van Internazionale gaat zich donderdag officieel aan Paris Saint-Germain verbinden, meldt het Franse RMC.

Hakimi werd al langer gelinkt aan PSG, waar hij voor vijf seizoenen kan gaan tekenen. Beide clubs steggelden enige tijd over de transfersom, maar zijn volgens RMC uitgekomen op een akkoord van circa zestig miljoen euro. De bij Real Madrid opgeleide en bij Borussia Dortmund doorgebroken wingback zal donderdag medisch gekeurd worden in Parijs. Inter-directeur Beppe Marotta heeft in de Italiaanse media al laten weten dat de deal binnen 24 uur rond zal zijn.

Wedden

Meer odds

De nieuwe ploeggenoot van Georginio Wijnaldum lost nu Upamecano – voor 42,5 miljoen euro van RB Leipzig naar Bayern München verhuisd – af als duurste speler van de huidige transferperiode. Hakimi lijkt overigens niet heel lang van dit record te kunnen genieten: Jadon Sancho staat op het punt om Borussia Dortmund voor Manchester Unite te verruilen, voor een bedrag van 85 à 95 miljoen euro.