Juventus weerlegt geruchten: 'Die signalen heeft Ronaldo ons niet gegeven'

Juventus weerlegt geruchten: 'Die signalen heeft Ronaldo ons niet gegeven'

Gepubliceerd: donderdag 1 juli 2021 om 15:29do 01-07-2021 om 15:29

Cristiano Ronaldo lijkt ook komend seizoen gewoon voor Juventus te gaan spelen. Federico Cherubini, directeur voetbalzaken van La Vecchia Signora, heeft aangegeven dat hij geen andere signalen ontvangen heeft.

Na een teleurstellend seizoen, waarin Juventus ternauwernood de Champions League bereikte en in het miljardenbal uitgeschakeld werd door FC Porto, hintte de Portugees op een vertrek uit Italië. Cherubini geeft nu echter in lokale media aan dat dat er niet van lijkt te gaan komen. "We hebben geen signalen van Cristiano ontvangen dat hij deze zomer weg wil", klinkt het.

Juve zelf zou Ronaldo ook graag willen behouden en heeft derhalve niet te kennen gegeven dat ze de doelpuntenmachine graag zouden zien vertrekken. "We zien hem graag terug bij ons wanneer het nieuwe seizoen begint."

Zelf zaaide Ronaldo na afloop van het vorige seizoen verwarring door in een Instagram-post aan te geven dat hij alles bereikt had in Italië wat hij wilde bereiken. Daarna wilde hij niet meer over zijn toekomst spreken tot het EK was afgelopen, maar de Portugezen zijn inmiddels uitgeschakeld door België.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws