Buitenspel: Kuyt ontkent facelift-geruchten, maar onthult andere ingreep

Buitenspel: Kuyt ontkent facelift-geruchten, maar onthult andere ingreep

01-07-2021 16:47
75

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Géén facelift Kuyt
Dirk Kuyt heeft eindelijk gereageerd op zijn veelbesproken nieuwe look. De Feyenoord-icoon ontkent met klem dat hij een facelift heeft gehad. "Dat is gewoon niet waar. Ik hoor natuurlijk ook wel dat allerlei mensen dat soort dingen roepen, en dan denk ik: laat maar. Inmiddels ben ik wel wat gewend", zegt Kuyt in gesprek met Story.

De 104-voudig Oranje-international heeft wel een andere ingreep ondergaan, laat hij weten. "Wat ik wel heb laten doen is een ooglidcorrectie bij beide ogen. Dat was nodig, want als ik moe was of een wijntje had gedronken, dan ging mijn ooglid hangen. Na de ingreep was mijn gezicht wat opgezwollen, precies toen ik ook opnamen had voor Ziggo Sport. En ik heb een ander kapsel."