Amrabat pleit voor Ihattaren-transfer naar Feyenoord: 'Kan gouden combi zijn'

Amrabat pleit voor Ihattaren-transfer naar Feyenoord: 'Kan gouden combi zijn'

01-07-2021 19:48
197

Nordin Amrabat adviseert Feyenoord om Mohamed Ihattaren op te pikken bij PSV. De buitenspeler van Al-Nassr denkt dat de Rotterdammers Ihattaren kunnen betalen van het geld dat Steven Berghuis gaat opleveren. Amrabat denkt dat een stap naar Feyenoord ook mooi zou zijn voor de linkspoot van PSV zelf.

"Onderweg hierheen heb ik nagedacht", begint Amrabat in de studio bij Voetbalpraat. "Als Feyenoord die zes miljoen euro voor Berghuis krijgt, dan vind ik ze dat bedrag aan PSV moeten geven om Ihattaren te halen. Met de nieuwe trainer (Arne Slot, red.) denk ik dat het een gouden combinatie kan zijn."

Amrabat denkt dat Ihattaren zelf ook niet onwelwillend zou staan tegenover een transfer naar Rotterdam. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar waarom niet? Hij is negentien jaar en kan dan bij Feyenoord voetballen. Als ze hem halen voor zes miljoen, gaat hij zeker spelen. Dan krijgt hij een vrije rol aan de rechterkant, à la Berghuis."

"Ik denk niet dat hij ook het salaris van Berghuis krijgt, maar ze kunnen hem een goed salaris bieden", gaat Amrabat verder. "Hij gaat in een volle Kuip spelen. Het enige minputje is misschien dat er in Rotterdam veel verleidingen zijn. Het is een hele leuke stad", besluit de Marokkaans international lachend.