Veerman ziet PSV andere keuze maken: 'Lag toevallig samen met hem op 't strand'

Veerman ziet PSV andere keuze maken: 'Lag toevallig samen met hem op 't strand'

01-07-2021 21:12
117

Joey Veerman baalde even toen hij vernam dat PSV in zee is gegaan met Davy Pröpper. De smaakmaker van sc Heerenveen ziet een transfer naar een Nederlandse topclub wel zitten deze zomer, maar hij ziet dat er weinig opties overblijven.

"Ajax heeft heel veel goede middenvelders, PSV heeft net voor iemand anders gekozen", vertelt Veerman aan ESPN. "Ik lag toevallig samen met hem (Pröpper, red.) op het strand. Niet samen, samen, maar hij lag ook op dat strand in Ibiza. Toen hoorden wij die middag dat nieuws. Dat is effe balen maar daar doe je niks aan. Stel hij is niet gehaald, dan weet je niet of ze mij evengoed hadden gehaald. Dan denk je even van, klote, maar verder niks hoor."

De 22-jarige middenvelder sluit niet uit dat hij nog een jaar bij Heerenveen blijft, al is hij toe aan een volgende stap. "Dat is altijd lastig te zeggen over jezelf. Maar ik zou dat wel heel graag willen, laat ik het zo zeggen." Hij zag de Eredivisie-top dus wel zitten, maar ook het buitenland is een optie. "Het is net wat voor club er langs komt. Ik denk dat het in Nederland heel moeilijk wordt dus dan zit er maar één ding op."

Heerenveen-trainer Johnny Jansen hoopt ondertussen dat de Volendammer blijft. Hij denkt dat die kans groot is. "Nou op dit moment is die honderd procent. Er heeft zich nog geen club gemeld. Het is ook zo dat clubs misschien wel een beetje schrikken van de prijs die misschien wel betaald moet worden. Volgens mij hebben ze wel een keer gezegd over de tien miljoen ofzo."