Ajax-supporters welkom in München: 'Gerne haben Sie die Möglichkeit'

Ajax-supporters welkom in München: 'Gerne haben Sie die Möglichkeit'

02-07-2021 11:51 Laatste update: 12:01
45

Ajax-fans mogen hun club achterna reizen voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Bayern München van eind juli. Der Rekordmeister heeft bevestigd dat er bezoekende supporters naar de Allianz Arena mogen komen.

Ajax belegt aan het einde van de maand een trainingskamp in het Oostenrijkse Bramberg, maar maakt van tevoren een tussenstop in München. Op 24 juli zal er een oefenwedstrijd plaatsvinden, die in het teken staat van de zogeheten Audi Football Summit. De kaartverkoop voor die wedstrijd is al begonnen en Bayern heeft aan supportersorgaan Ajax Life al laten weten dat Amsterdamse fans welkom zijn. 'Gerne haben Sie die Möglichkeit', wordt een woordvoerder van de Bundesliga-kampioen geciteerd.

Ajax speelt zaterdag zijn eerste oefenwedstrijd tegen Koninklijke HFC en neemt het later in juli op tegen onder meer Anderlecht en Bayern. Het seizoen wordt op 7 augustus officieel afgetrapt met de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen PSV, één week later wordt het Eredivisie-seizoen geopend tegen het gepromoveerde NEC.