'SS Lazio en Dortmund strijden om vijftien miljoen kostende St. Juste'

'SS Lazio en Dortmund strijden om vijftien miljoen kostende St. Juste'

02-07-2021 18:28
36

De kans is groot dat Jerry St. Juste deze zomer een transfer gaat maken. De 24-jarige Nederlander staat nu ook in de belangstelling van SS Lazio, zo meldt onder meer BILD.

St. Juste verruilde Feyenoord twee jaar geleden voor acht miljoen euro voor FSV Mainz. Bij de Bundesliga-club is hij uitgegroeid tot een vaste waarde. De centrale verdediger speelde inmiddels 57 competitieduels in Duitsland en daarmee heeft hij zich ook bij Lazio in de kijker gespeeld. De Romeinen hebben te horen gekregen dat St. Juste minimaal vijftien miljoen euro moet opleveren.

Lazio wacht echter forse concurrentie. BILD benadrukt dat ook Borussia Dortmund in de markt is voor de mandekker, die nog een contract heeft tot medio 2023. Die Schwarzgelben zien Jadon Sancho voor 85 miljoen euro naar Manchester United vertrekken en hebben daardoor voldoende financiële mogelijkheden. Eerder werden ook Bayer Leverkusen en VfL Wolfsburg in verband gebracht met St. Juste.

De oud-speler van sc Heerenveen behoorde deze zomer tot de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK, maar hij viel op het laatste moment af voor het eindtoernooi.