PEC troeft Ajax af en bindt talentvolle verdediger langer aan zich

PEC troeft Ajax af en bindt talentvolle verdediger langer aan zich

03-07-2021 10:42 Laatste update: 11:48
140

Rav van den Berg (16), die in de belangstelling staat van Ajax, blijft langer bij PEC Zwolle. De centrale verdediger heeft een nieuw contract getekend en ligt tot medio 2024 vast bij de Blauwvingers.

Dat maakt PEC Zwolle zaterdagochtend bekend via de officiële kanalen. Het jongere broertje van Liverpool-verdediger Sepp van den Berg maakte afgelopen seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van PEC en is blij dat hij zijn contract heeft verlengd in Zwolle. "Komend seizoen wil ik nóg meer leren van de oudere jongens, mijn kwaliteiten verder verbeteren en meer wedstrijdminuten maken."

Technisch manager Mike Willems is blij dat Van den Berg, die in de belangstelling stond van onder meer Ajax, in Zwolle blijft. "Met Rav hebben we een zeer getalenteerde speler in huis die op de radar staat bij de nationale en internationale top. Rav wil zich echter graag bij PEC Zwolle bewijzen omdat hij zich goed voelt bij de plannen en het perspectief van de club", verklaart Willems de contractverlening.

"Rav is fysiek sterk en staat verdedigend zijn mannetje, maar we moeten niet vergeten dat hij nog maar zestien jaar is en ook nog heel veel kan leren van jongens als Sam Kersten en Bram van Polen. In dat opzicht is het niet in de laatste plaats voor Rav zelf hartstikke goed dat hij voor continuïteit heeft gekozen, om hier aan zijn sportieve toekomst te werken", sluit Willems af.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie