Schmidt plaatst vier nieuwkomers in eerste PSV-opstelling van het nieuwe seizoen

Schmidt plaatst vier nieuwkomers in eerste PSV-opstelling van het nieuwe seizoen

03-07-2021 14:21
83

In navolging van rivalen Feyenoord en Ajax gaat ook PSV beginnen aan zijn eerste oefenduel met het oog op het seizoen 2021/2022. Trainer Roger Schmidt stelt tegen het Belgische RWDM vier nieuwe namen op.

Olivier Boscagli en Philipp Max hebben in de achterhoede gezelschap gekregen van doelman Joël Drommel (foto), rechtsback Philipp Mwene en centrale verdediger André Ramalho. Ook verloren zoon Davy Pröpper start in de basis: hij staat op het middenveld naast Pablo Rosario, die de aanvoerdersband mag dragen.

De van Olympiakos Piraeus teruggekeerde Bruma staat ook in de basis. De Portugees bezet samen met Yorbe Vertessen, Noni Madueke en Eran Zahavi de voorste vier posities. De vijfde 'nieuwkomer', oude bekende Marco van Ginkel, begint op de bank, net als onder meer Mohamed Ihattaren, Nick Viergever, Armando Obispo en Dante Rigo.

PSV trapt zaterdag om 15.00 uur af op De Herdgang. Binnenkort speelt het nog tegen VfL Osnabrück en PAOK Saloniki, voordat het vizier op het cruciale Champions League-tweeluik met Galatasaray kan.

De opstelling van PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Rosario, Pröpper; Bruma, Vertessen; Zahavi, Madueke.