'Fortuna Sittard dreigt Flemming te verliezen: Nottingham Forest brengt bod uit'

'Fortuna Sittard dreigt Flemming te verliezen: Nottingham Forest brengt bod uit'

Gepubliceerd: zaterdag 3 juli 2021 om 14:47za 03-07-2021 om 14:47

Laatste update: zaterdag 3 juli 2021 om 15:01za 03-07-2021 om 15:01

Fortuna Sittard dreigt Zian Flemming te verliezen aan Nottingham Forest. De Engelse club heeft de 22-jarige middenvelder annex spits in het vizier, na een goed seizoen in de Eredivisie. Het eerste Engelse bod is afgewezen door Fortuna, maar een tweede bod is al in de maak.

Dat meldt Voetbal International. Bij Nottingham, uitkomend in het Championship, kan Flemming zijn eerste buitenlandse avontuur beleven. De middenvelder speelde eerder in de Ajax-jeugd en bij de beloften van de Amsterdammers. Na zijn vertrek bij Ajax belandde hij via NEC en PEC Zwolle uiteindelijk in Sittard.

Mede door de twaalf goals van Flemming wist Fortuna Sittard zich al relatief vroeg in het seizoen te verzekeren van handhaving in de Eredivisie. Ook Nottingham verzekerde zich van een jaar extra in het Championship, door als zeventiende te eindigen.

Met Flemming hoopt de Engelse club volgend seizoen in hogere regionen van de competitie mee te doen. Nottingham speelde 22 jaar geleden voor het laatst in de Premier League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws