Robben zit 'enorm in dubio': 'Mocht hij doorgaan, dan is hij de kers op de taart'

Robben zit 'enorm in dubio': 'Mocht hij doorgaan, dan is hij de kers op de taart'

04-07-2021 09:18
68

Arjen Robben heeft nog niet besloten of hij er nog een jaartje aan vastplakt bij FC Groningen. Dat laat trainer Danny Buijs weten. De 96-voudig Oranje-international traint momenteel niet mee met het eerste elftal van de Trots van het Noorden.

Groningen begon de oefencampagne zaterdag zonder Robben. "Arjen is nog aan het nadenken, en daar krijgt hij van ons ook alle ruimte voor", zegt Buijs tegen RTV Noord. "Als hij morgen zegt dat hij hij wil komen, dan mag-ie komen. Als hij over een maand zegt dat hij wil komen, dan mag-ie komen, en als hij morgen, overmorgen of over drie weken besluit dat-ie stopt, dan zijn we met z'n alleen heel erg dankbaar dat hij vorig jaar deze stap heeft gezet om de club en het team te helpen."

Wedden

Meer odds

Buijs benadrukt dat er vanzelf duidelijkheid komt over de toekomst van de 37-jarige aanvaller. "Het geeft alleen maar aan dat Arjen enorm in dubio zit. En met zijn staat van dienst kunnen wij hem daar alleen maar de tijd en ruimte voor geven." De coach van Groningen zal in eerste instantie bouwen aan een team zonder Robben. "Mocht hij besluiten dat hij erbij komt, wat ik uiteraard hoop, dan is hij gewoon de kers op de taart, de slagroom, de bonus."