Geruchten worden steeds serieuzer: 'Tadic zegt ja tegen AC Milan'

Geruchten worden steeds serieuzer: 'Tadic zegt ja tegen AC Milan'

04-07-2021 10:48 Laatste update: 11:58
422

De geruchten rond Dusan Tadic en AC Milan worden steeds serieuzer. Meer Italiaanse media melden dat de nummer twee van Italië zich deze zomer wil versterken met de aanvoerder van Ajax.

Onder meer transferexpert Gianluca Di Marzio meldde zaterdag al dat Milan aast op Tadic. Een dag later voegen Tuttosport, Corriere dello Sport en Calciomercato zich daarbij. Het Servische dagblad Kurir heeft Tadic zelfs op de voorpagina gezet. 'Dusan Tadic is dicht bij een transfer naar Milan, waar Zlatan Ibrahimovic op hem wacht!', schrijft de krant. 'Technisch directeur Paolo Maldini wil de ervaren Serviër koste wat kost naar San Siro halen.'

Volgens Calciomercato heeft Tadic 'ja' gezegd tegen Milan en is het wachten op een akkoord tussen de clubs. Maar dat zal niet makkelijk worden, want Ajax wil Tadic absoluut niet kwijt. Calciomercato claimt meer te weten over de deal. De belangstelling van Milan is in de afgelopen uren serieuzer geworden. Voor Tadic ligt naar verluidt een contract voor drie seizoenen klaar in Milaan, ter waarde van vier miljoen euro per jaar.

Tadic heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2023, waarna hij zich in Amsterdam tot de zomer van 2026 zal richten op zijn trainerscarrière.