ED: PSV wimpelt interesse van Dortmund in Madueke voorlopig af

ED: PSV wimpelt interesse van Dortmund in Madueke voorlopig af

04-07-2021 23:30
89

PSV is in afwachting van biedingen op Donyell Malen en Denzel Dumfries. De club verwacht dat beide spelers de komende weken worden verkocht, maar hebben nog niets vernomen van zaakwaarnemer Mino Raiola.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat men in het Philips Stadion afwacht tot Raiola zich meldt met een club die daadwerkelijk zaken wil doen en de spits of de rechtsback over wil nemen. Er zijn voor zowel Dumfries als Malen meerdere clubs in de markt en dus is men er bij PSV van overtuigd dat de komende weken knopen zullen worden doorgehakt.

Rond Noni Madueke ligt dat anders. Ook voor de Engelsman bestaat de nodige interesse en Borussia Dortmund is één van die clubs, maar PSV heeft besloten om de rappe aanvaller voorlopig nog niet te laten gaan. Daar kan alleen verandering in komen als een club een zeer hoog transferbedrag op tafel legt en dat is nu nog niet gebeurd.

Ook zou een gebrek aan speeltijd voor Madueke ervoor kunnen zorgen dat hij vertrekt bij PSV. Na afloop van het vorige seizoen liet hij optekenen dat hij tijdens de komende voetbaljaargang meer minuten in het eerste elftal verwacht van trainer Roger Schmidt. Of de Duitser daar gehoor aan zal geven, is niet duidelijk. Als hij dat niet doet, zou een transfer ook dichtbij kunnen zijn.