Schmidt neemt vijf jeugdspelers mee naar trainingskamp PSV in Duitsland

Schmidt neemt vijf jeugdspelers mee naar trainingskamp PSV in Duitsland

05-07-2021 11:33 Laatste update: 15:38
112

Roger Schmidt neemt 29 spelers mee naar het trainingskamp van PSV ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vijf spelers uit de jeugdopleiding krijgen van de Duitse oefenmeester de kans om zich te bewijzen in Duitsland.

Maandagochtend vertrekt PSV naar Duitsland voor een trainingskamp op sportcomplex Klosterpforte. De club uit Eindhoven verblijft daar van maandag tot en met aankomende zondag en speelt in die tijd twee oefenwedstrijden. Op 7 juli is Delbrücker SC de tegenstander en op zaterdag 10 juli neemt PSV het op tegen VfL Osnabrück.

Jeugdexponenten Shurandy Sambo, Fodé Fofana, Fredrik Oppegard, Aron van Lare en Jeremy Antonisse mogen zich in Duitsland gaan bewijzen. Ook nieuwkomers Davy Pröpper, André Ramalho, Joël Drommel en Phillipp Mwene zijn logischerwijs van de partij, evenals Noni Madueke, die veelvuldig in verband gebracht wordt met een overstap naar het Duitse Borussia Dortmund. De jonge aanvaller uit Engeland wordt in Dortmund gezien als een potentiële opvolger van de naar Manchester United vertrokken Jadon Sancho.