AZ dreigt Bizot kwijt te raken: 'Nog niet rond, maar het heeft alles wat ik wens'

AZ dreigt Bizot kwijt te raken: 'Nog niet rond, maar het heeft alles wat ik wens'

Gepubliceerd: maandag 5 juli 2021 om 12:52ma 05-07-2021 om 12:52

Laatste update: vrijdag 9 juli 2021 om 07:39vr 09-07-2021 om 07:39

AZ dreigt Marco Bizot kwijt te raken. De Griekse kampioen Olympiakos Piraeus heeft zich gemeld, bevestigt de dertigjarige doelman zelf aan De Telegraaf.

AZ onderhandelt op dit moment met Olympiakos over de transfersom. Bizot ligt nog één jaar vast in Alkmaar. "De onderhandelingen lopen al een tijdje", bevestigt hij vanaf zijn vakantieadres in Griekenland aan De Telegraaf. Hij maakt dolgraag een transfer. "Zó, zeker voor dít avontuur. Het heeft alles wat ik wens."

Bizot keepte bij Ajax, SC Cambuur, FC Groningen en Racing Genk, voordat hij in 2017 aan de slag ging bij AZ. In Alkmaar groeide hij uit tot één van de betere keepers van de Eredivisie en schopte hij het tot de EK-selectie van Oranje. Het was al geen geheim dat Bizot deze zomer openstaat voor een buitenlands avontuur.

Helemaal zeker is de Olympiakos-transfer nog niet. "Het moet nog wel rondkomen", benadrukt Bizot. De Portugees José Sá is al jaren eerste keeper van Olympiakos. Bizot miste de laatste vier seizoenen slechts één competitiewedstrijd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws