Tottenham Hotspur doet alles voor jawoord Kane: 'Doel van de hele club'

Tottenham Hotspur doet alles voor jawoord Kane: 'Doel van de hele club'

05-07-2021 16:48 Laatste update: 16:53
29

Tottenham Hotspur is niet van plan Harry Kane te laten vertrekken. Fabio Paratici, de nieuwe directeur voetbalzaken van de Londense club, reageert voor het eerst op de transferperikelen rondom zijn topspits. 

"Het is niet alleen mijn doel, maar het is het doel van heel Tottenham Hotspur om hem te behouden", vertelt Paratici tegen Sky Italia. Volgens de Italiaanse directeur behoort Kane tot de beste spitsen ter wereld. "Hij is een complete speler met het fysiek van een echte 'nummer 9', maar hij heeft ook een verfijnde techniek." 

Paratici zal er alles aan doen om Kane in het Tottenham Hotspur Stadium te houden. "Ik kan niet wachten om hem met eigen ogen in actie te zien, net zoals ik onder anderen Cristiano Ronaldo, Carlos Tévez en Gonzalo Higuaín heb zien spelen." 

Manchester City wilde al meer honderd miljoen euro neerleggen voor de Engelse spits, maar het bod van de Engelse kampioen werd geweigerd door Spurs. Kane heeft nog een driejarig contract en speelt komende woensdag in de halve finale van het EK met Engeland tegen Denemarken.