Van Stee geeft duidelijkheid bij Sparta: 'Momenteel heeft geen club zich gemeld'

Van Stee geeft duidelijkheid bij Sparta: 'Momenteel heeft geen club zich gemeld'

05-07-2021 14:12
47

Er zijn nog geen clubs met concrete belangstelling voor Sparta-middenvelder Abdou Harroui, stelt technisch directeur Henk van Stee. Naar verluidt heeft 'geen enkele club' zich bij Sparta gemeld voor de 23-jarige Leidenaar.

In gesprek met RTV Rijmond laat Van Stee zich uit over de situatie van Harroui. "Er is nog geen bod binnen, sterker nog; tot nu toe heeft zich nog geen club gemeld voor Harroui", vertelt hij. "Natuurlijk word ik wel gebeld door tussenpersonen die zeggen te handelen namens clubs, maar dat is iets anders dan concrete belangstelling."

Wedden

Meer odds

Harroui heeft bij Sparta een contract tot medio 2022. De jeugdinternational lijkt die verbintenis niet te willen verlengen. Sparta is er daardoor veel aan gelegen om Harroui deze zomer verkopen. Eerder werd Lille OSC genoemd als geïnteresseerde club. Het kamp-Harroui ontkent dat niet, maar wil het gerucht ook niet bevestigen.

Vorig jaar was de controleur dichtbij een binnenlandse transfer naar FC Groningen. De Trots van het Noorden wist echter geen akkoord te bereiken met Sparta. De afgeketste deal bleek niet nadelig voor Sparta: Harroui had vorig seizoen namelijk een groot aandeel in het bereiken van de play-offs voor een Europees ticket.