'Mijn hart en hoofd zijn bij PSV, alles is gericht op duel met Galatasaray'

'Mijn hart en hoofd zijn bij PSV, alles is gericht op duel met Galatasaray'

05-07-2021 22:43
78

Pablo Rosario is niet bezig met een vertrek bij PSV en richt zich vol op de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray. Het doet hem goed om te zien dat het niveau van de selectie groeit.

PSV haalde onlangs Marco van Ginkel en Davy Pröpper terug naar de club. Rosario is daar blij mee. "We hebben veel kwaliteit erbij gekregen en er is ook een aantal jonge spelers bijgekomen die mogelijkheden hebben bij ons. De afgelopen dagen heb ik veel spelvreugde gezien op de trainingen en we moeten gebruik maken van de versterkingen die we hebben gekregen", zegt Rosario tegen het Eindhovens Dagblad.

Rosario zegt niet bezig te zijn met een uitgaande transfer, maar zich vol te focussen op het duel met Galatasaray. "Daar is alles op gericht. Volle focus. Het is een hele belangrijke wedstrijd voor de club en we hebben elkaar allemaal hard nodig. Bij mij is nu alles op Galatasaray gericht en volgende week willen we op het trainingskamp in Duitsland de volgende stap zetten. Mijn hart en hoofd zijn hier."