Update: VVV presenteert De Boer met ludieke verwijzing naar naamgenoot Frank

Update: VVV presenteert De Boer met ludieke verwijzing naar naamgenoot Frank

05-07-2021 22:51 Laatste update: 06-07-2021 10:43
25

Kees de Boer maakt de overstap van ADO Den Haag naar VVV-Venlo. De club heeft een akkoord bereikt met de middenvelder over een contract voor twee seizoenen en zal hem snel verwelkomen.

Dat meldt de Limburger. ADO maakte vorige week bekend dat De Boer gebruik heeft gemaakt van een clausule in zijn contract, waardoor hij weg kon bij de degradant. 

Wedden

Meer odds

Op dat moment was al min of meer duidelijk dat De Boer naar VVV zou gaan. Volgens de Limburger is het inmiddels rond en komt er snel een nieuws. VVV zal zijn komst vermoedelijk dinsdag bekend gaan maken. De Boer is na Sven Braken en Brian Koglin de derde versterking voor VVV.

VVV speelt dinsdagavond om 19.00 uur een oefenwedstrijd tegen SV Venray, maar het is de vraag of De Boer dan al in actie zal gaan komen voor zijn nieuwe club.

Update: Kees de Boer is definitief speler van VVV-Venlo. De 21-jarige middenvelder komt met een ludieke video, met verwijzing naar het ontslag van bondscoach Frank de Boer, over van ADO Den Haag, waar hij afgelopen seizoen twintig Eredivisie-wedstrijden speelde. Hij tekent in Venlo een tweejarig contract, met optie voor een extra seizoen.

"Kees is een getalenteerde middenvelder die de jeugdopleiding van Ajax heeft doorlopen en daarna op zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring heeft opgedaan bij Swansea", reageert technisch manager Stan Valckx op de clubsite. "Bovendien is Kees een oer-Hollandse jongeman, die strijdlust en dynamiek in zijn spel legt en daarmee perfect in onze spelersgroep past.”