Woerts ziet 'slechte verliezer': 'Zeiden toen in de krant dat ze Ajax aftroefden'

Woerts ziet 'slechte verliezer': 'Zeiden toen in de krant dat ze Ajax aftroefden'

06-07-2021 07:55
324

Chris Woerts is kritisch op Feyenoord. De sportmarketeer ziet dat de Rotterdammers weigeren om Steven Berghuis voor vier miljoen euro naar aartsrivaal Ajax te laten gaan, ondanks een transferclausule.

Feyenoord lijkt minimaal zes miljoen te willen ontvangen voor zijn 29-jarige aanvoerder. "Feyenoord speelt eigenlijk een slechte verliezer", zegt Woerts bij De Oranjezomer van Veronica Inside. "Toen met Kenneth Vermeer zeiden ze meteen in de krant: we hebben Ajax afgetroefd met één miljoen. En nu gebeurt eigenlijk hetzelfde, maar troeft Ajax Feyenoord af. Nu zijn ze een beetje klein bier aan het spelen."

Wedden

Meer odds

Volgens Woerts is het desondanks uitgesloten dat Berghuis komend seizoen nog in De Kuip speelt. "Onmogelijk. Hij kiest voor zijn sportieve carrière. Hij wil Champions League spelen en dat gaat helaas niet bij Feyenoord. Frank Arnesen heeft intern al afscheid van hem genomen. Het is helemaal overgedragen aan de commissarissen en de juridische afdeling."

"Berghuis heeft zelf al een appartement gevonden in Amsterdam. Hij gaat echt weg. Het is een kwestie van tijd", aldus Woerts.