Nieuwe poging van PSV niet uitgesloten: 'Ihattaren is kilo's lichter en topfit'

Nieuwe poging van PSV niet uitgesloten: 'Ihattaren is kilo's lichter en topfit'

06-07-2021 09:18
138

Mohamed Ihattaren is met PSV terug in Marienfeld, waar hij een véél betere indruk maakt dan een jaar geleden. Dat stelt Voetbal International. De toekomst van de negentienjarige spelmaker is echter nog altijd ongewis.

Valentijn Driessen wist al te vertellen dat Ihattaren topfit aan de voorbereiding is begonnen en VI bevestigt die lezing. Waar hij vorig jaar geen zin had in fysiek zware trainingen tijdens het trainingskamp in Duitsland en onder meer een ijsbad weigerde, is hij nu 'kilo's lichter, afgetraind en topfit'.

Volgens het weekblad is het nog de vraag of PSV daarvan gaat profiteren. Als de aanvallende middenvelder laat zien dat hij beter is dan zijn concurrenten, dan zullen de Eindhovenaren alsnog proberen om zijn medio 2022 aflopende contract te verlengen. In dat geval kan de club in de toekomst alsnog zijn grote transferwaarde verzilveren.

Ihattaren wordt echter al enige tijd in verband gebracht met VfL Wolfsburg. Mark van Bommel liet ook weten dat hij de jonge spelmaker een fantastische speler vindt. De Duitsers hebben zich echter nog niet bij PSV gemeld, weet VI, dat het over een dreigende 'transferstorm' heeft. Ook voor Donyell Malen, Noni Madueke en Denzel Dumfries is immers volop belangstelling.