'PSG gaat tweede toptransfer spoedig afronden: Wijnaldum begroet Ramos'

'PSG gaat tweede toptransfer spoedig afronden: Wijnaldum begroet Ramos'

06-07-2021 10:58
17

De definitieve transfer van Sergio Ramos naar Paris Saint-Germain is een kwestie van tijd. Waarschijnlijk wordt de Spaanse verdediger nog deze week gepresenteerd.

Ramos (35) meldt zich dinsdag in Parijs voor een medische keuring. Aansluitend zal hij zijn handtekening zetten onder een tweejarig contract, melden Spaanse en Franse media. Ramos vertrok onlangs na zestien seizoenen bij Real Madrid. In Frankrijk behoudt hij naar verluidt zijn salaris: een slordige dertien miljoen euro per jaar.

Na de komst van Ramos schakelt PSG door naar Achraf Hakimi (Internazionale) en Gianluigi Donnarumma (AC Milan). Ook de terugkeer van Everton-aanvaller Moise Kean is aan de orde. PSG verzekerde zich deze zomer al van de diensten van Georginio Wijnaldum. Daar staat tegenover dat de toekomst van Kylian Mbappé als PSG-speler onzeker lijkt.

Ramos traint sinds zijn breuk met Real Madrid individueel om zo fit mogelijk aan het nieuwe seizoen te beginnen. Door aanhoudend blessureleed werd hij niet opgenomen in de EK-selectie van Spanje.