Heerenveen ontvangt Veerman-bod: 'Logisch, Joey is een hartstikke goede speler'

Heerenveen ontvangt Veerman-bod: 'Logisch, Joey is een hartstikke goede speler'

06-07-2021 11:14
51

De toekomst van Joey Veerman houdt de gemoederen bezig, maar bij sc Heerenveen blijft men rustig: technisch manager Ferry de Haan benadrukt dat er nog geen kansrijk bod is binnengekomen.

Veerman staat in de concrete belangstelling van Hellas Verona, dat naar verluidt vijf miljoen euro heeft geboden en afgelopen seizoen op de tiende plaats eindigde in de Serie A. De hoofdrolspeler ziet een Italiaanse transfer wel zitten, maar bij Heerenveen maakt men zich niet drukker dan nodig.

Wedden

Meer odds

"Er speelt altijd wel wat rondom Joey. Dat is logisch, want Joey is een hartstikke goede speler", reageert De Haan tegenover de Leeuwarder Courant. "Maar hij heeft nog een driejarig contract bij Heerenveen en voor een goede deal moeten drie partijen tevreden zijn. Dat is nu nog niet het geval. Daarom heeft het weinig zin om op geruchten te reageren."

Veerman, die nog drie jaar vastligt in het Abe Lenstra Stadion, staat ook in de belangstelling van onder meer Atalanta Bergamo, Rangers FC en Feyenoord. "Ik denk dat het in Nederland heel moeilijk wordt dus dan zit er maar één ding op", zei hij vorige week tegen ESPN over zijn volgende bestemming.