Niet naar PEC Zwolle na dreigbrieven: 'Hij heeft gezegd: joh, bekijk het maar'

Niet naar PEC Zwolle na dreigbrieven: 'Hij heeft gezegd: joh, bekijk het maar'

06-07-2021 13:26
64

De zoektocht van PEC Zwolle naar een nieuwe algemeen directeur verloopt op z'n zachtst gezegd rommelig. De keuze leek op Mohammed Hamdi te vallen, maar de oud-directeur van ADO Den Haag trok zich terug na bedreigingen.

Vorige week bleek dat Hamdi tóch niet Adriaan Visser opvolgt als algemeen directeur van PEC Zwolle. Het ligt aan de raad van commissarissen, stelt Chris Woerts bij De Oranjezomer. "Die hebben er een puinhoop van gemaakt", aldus de sportmarketeer. "Alles wat er uit te lekken valt, is uitgelekt."

PEC en Hamdi waren eruit, maar vervolgens sloegen de twijfels toe in Zwolle. "Ze hebben koudwatervrees gekregen. Toen heeft Mo zelf gezegd: als jullie me niet graag willen, dan stop ik ermee. Er zijn dreigbrieven binnengekomen, het slaat helemaal nergens op. Dus hij heeft gezegd: joh, bekijk het maar."

Hamdi had volgens Hamdi al een arbeidsovereenkomst ontvangen van PEC. De eredivisionist wil nu voor 1 oktober een alternatief presenteren. Jacco Eltingh, Evert Leideman, Marianne van Leeuwen, René de Heer en Jacco Vonhof gingen om uiteenlopende redenen ook niet bij PEC aan de slag.