Veerman bevestigt transfergerucht: Ik zou graag deze stap willen maken, ja

Veerman bevestigt transfergerucht: "Ik zou graag deze stap willen maken, ja"

06-07-2021 13:47
48

Als het aan Joey Veerman ligt, maakt hij deze zomer de overstap naar Italië. Hellas Verona heeft concrete interesse in de spelmaker van sc Heerenveen en de liefde is wederzijds.

"Ik zou graag deze stap willen maken, ja", bevestigt Veerman aan de Leeuwarder Courant. "Hellas Verona lijkt me een heel mooie club. Ze zijn vorig seizoen tiende geëindigd in de Serie A. Bovendien is Verona een mooie stad, op tien minuutjes rijden van het Gardameer. Ik ging daar vroeger altijd naartoe op vakantie."

Wedden

Meer odds

Veerman ligt nog drie jaar vast in het Abe Lenstra Stadion, waardoor Heerenveen de hoofdprijs kan vragen. Het openingsbod van Hellas Verona - zo'n vijf miljoen euro - is afgewezen door de Friese club. "Het is spannend. Maar we zien wel wat er gaat gebeuren. Ik hoop hoe dan ook dat er straks een club komt die een akkoord bereikt met Heerenveen", aldus Veerman, die zich klaar voelt voor de volgende stap.

"Ik zit hier nu twee jaar en heb het in die periode echt naar mijn zin gehad. Maar ik word straks 23 jaar. Dan is het tijd voor een mooie stap in mijn carrière. Voor mijn gevoel ben ik daar ook aan toe", besluit de middenvelder. Hij wordt ook in verband gebracht met onder meer Atalanta Bergamo, Rangers FC en Feyenoord.