'Idrissi na Ajax-periode in de etalage, Sevilla wil aankoopbedrag terugverdienen'

'Idrissi na Ajax-periode in de etalage, Sevilla wil aankoopbedrag terugverdienen'

06-07-2021 16:31
71

Oussama Idrissi is na zijn huurperiode bij Ajax teruggekeerd naar Sevilla, maar lijkt niet veel toekomst te hebben in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. De Marokkaanse international wordt nu in Spanje gelinkt aan een volgende transfer: onder meer Club Brugge zou interesse hebben.

De 25-jarige buitenspeler staat nog tot 2025 onder contract bij Sevilla, maar de nummer vier van het vorige Primera División-seizoen lijkt ook volgend seizoen niet nodig. Sevilla zoekt naar verluidt al naar een 'oplossing' en die zou bij Club Brugge kunnen liggen, meldt Estadio Deportivo.

Het Spaanse medium benadrukt dat er voorlopig nog geen concreet bod is gedaan, maar dat Sevilla wel zijn best doet om Idrissi onder de aandacht te brengen. Sevilla betaalde in 2020 twaalf miljoen euro voor de buitenspeler en hoopt dat aankoopbedrag terug te verdienen. Totdat het zover is, blijft Idrissi wel meetrainen met de A-selectie en mag hij proberen om zich alsnog te bewijzen aan trainer Julen Lopetegui.

Sinds hij overkwam van AZ, heeft Idrissi tien wedstrijden namens Sevilla gespeeld: drie in de competitie, drie in de Champions League en vier in de Copa del Rey. In het voorjaar kwam hij veertien keer in actie bij Ajax, meestal als invaller.