Amateurs van Quick stunten tegen kampioen: 'Ajax is niks man, Twente is de club'

Amateurs van Quick stunten tegen kampioen: 'Ajax is niks man, Twente is de club'

06-07-2021 20:44
115

Issy Wevers is een gelukkig man. De aanvaller van Quick'20 scoorde dinsdagavond tegen Ajax (1-1) en gaf na afloop toe dat een doelpunt tegen de Amsterdammers wel heel erg lekker voelt.

De regerend landskampioen had het ontzettend moeilijk met Quick, een derdedivisionist uit Oldenzaal. De amateurs hielden het lang op 0-1 na een goal van Mohammed Kudus en slaagden er tien minuten voor tijd via Wevers in om langszij te komen. "Wat een lekker potje", vertelt de doelpuntenmaker na afloop voor de camera van ESPN. "Eindelijk weer voetballen, want daar hebben we lang genoeg op moeten wachten. Dan is dit helemaal heerlijk natuurlijk."

Wedden

Meer odds

De aanvaller van de amateurs heeft niet veel op met Ajax en kon zijn doelpunt daardoor extra waarderen. "Natuurlijk ben ik geen fan van Ajax, Ajax is niks man. Ik ben voor Twente, daar kom ik vandaan. Dat is de club. Hoe het ging? Het was een makkie! We hadden wel iets meer van ze verwacht, ik denk ook niet dat die jongens op hun best waren. Het was een ervaring op zich en als je dan ook nog mag scoren is dat helemaal mooi."