'Ik heb weinig mazzel gehad bij Ajax, de vakantie kwam voor mij niet top uit'

'Ik heb weinig mazzel gehad bij Ajax, de vakantie kwam voor mij niet top uit'

Gepubliceerd: woensdag 7 juli 2021 om 12:21wo 07-07-2021 om 12:21

Noussair Mazraoui begint geprikkeld aan het nieuwe seizoen met Ajax. Een opmerkelijke oogblessure nam een grote hap uit zijn seizoen en net op het moment dat hij er weer lekker in begon te komen, was het voetbaljaar voorbij.

"De vakantie kwam voor mij niet heel top uit, want ik was net weer fit en terug van mijn oogkwetsuur", wordt Mazraoui na het 1-1 gelijkspel tegen derdedivisionist Quick '20 geciteerd door Ajax Life. "Ik voel me weer goed. Alles gaat prima en ik ondervind geen problemen meer. Graag zo houden, haha!"

Mazraoui kreeg vorig seizoen een bal op zijn oog en verdween tweeënhalve maand van de radar. Er was 'wel wat schade', erkent hij. "Ik had een soort bloedpropjes in mijn oog en dat gaf druk op mijn netvlies. Ik mocht weinig tot niks doen. Het bloed moest uit mijn oog voor ik verder mocht. Tijd moest de boel helen, zogezegd."

Nu is de vleugelverdediger verlost van de fysieke problemen en kan hij risicoloos voetballen. "Ik heb weinig mazzel gehad, maar het geluk moet nu ook een keer met mij zijn, hè? Ik verheug me sowieso op komend seizoen. Telkens na een blessure kom ik heel sterk terug, want ik heb er gewoon heel veel zin in en ben supergemotiveerd. Nu doorpakken!"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws