John de Jong sluit Ihattaren-move niet uit: 'Het zou zomaar kunnen gebeuren'

John de Jong sluit Ihattaren-move niet uit: 'Het zou zomaar kunnen gebeuren'

08-07-2021 19:05 Laatste update: 21:41
96

John de Jong sluit niet uit dat Mohamed Ihattaren naar het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel vertrekt. Volgens de technisch manager van PSV liggen echter alle zaken nog open.

"Ihattaren is een lastige", vertelt De Jong in gesprek met magazine De PSV Supporter. "Op 1 september sluit de transfermarkt deze zomer. Als hij dan nog hier is, kan er van alles gebeuren. Zonder gekheid, we zitten in een situatie dat een speler nog een éénjarig contract heeft. Dan liggen alle mogelijkheden open. Dat is echt zo. Dus ja, bijtekenen is nog steeds een optie. Opgegeven hebben we hem in ieder geval nog niet en dat zullen we ook niet doen zolang hij onze speler is."

Wedden

Meer odds

Vervolgens krijgt De Jong de vraag of Ihattaren een transfer kan maken naar Wolfsburg, waar Van Bommel sinds deze zomer trainer is. "Die hebben wel een Champions League-budget, dus het zou zomaar kunnen", reageert De Jong.

Ihattaren werd enkele weken geleden nog gelinkt aan een overstap naar Wolfsburg. In gesprek met Voetbal International sloot Van Bommel, net als De Jong, een overstap van de negentienjarige spelmaker naar Duitsland niet uit. "Mo is een topspeler die heel veel geld kan gaan opleveren. Maar dat ik bij Mino Raiola zit en hij ook, maakt één en één nog geen twee. We zullen zien", zei de oefenmeester.