VI: Van Duinen gaat zich na vijf jaar weer aan buitenlands avontuur wagen

VI: Van Duinen gaat zich na vijf jaar weer aan buitenlands avontuur wagen

Gepubliceerd: donderdag 8 juli 2021 om 21:12do 08-07-2021 om 21:12

Mike van Duinen gaat het na vijf jaar weer in het buitenland proberen, meldt Voetbal International donderdagavond. De 29-jarige Hagenaar is per 1 juli transfervrij vertrokken bij PEC Zwolle en maakt zich op voor een transfer naar het Griekse OFI Kreta.

Van Duinen werd groot bij ADO Den Haag en verkaste in 2015 naar het Duitse Fortuna Düsseldorf. Een half jaar later werd hij echter alweer uitgeleend aan Roda JC, vervolgens maakte hij zich op voor nog eens vijf seizoenen in de Eredivisie. Via Roda en Excelsior belandde hij bij PEC, maar nu steekt Van Duinen dus opnieuw de grens over. Volgens VI vertrekt hij na het weekend naar Kreta en ligt er op het Griekse eiland een 'meerjarig' contract voor hem klaar.

Bij OFI zal hij in goed gezelschap verkeren: met Boy Waterman, Jonathan de Guzmán en Luc Castaignos staan er drie landgenoten onder contract. De club eindigde vorig seizoen als voorlaatste in de reguliere competitie, maar wist zich in de extra play-offronde alsnog van lijfsbehoud te verzekeren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws