Duel der potentiële Feyenoord-tegenstanders ligt nog open na krappe zege Drita

08-07-2021 21:50 Laatste update: 22:01
113

De twee potentiële Conference League-tegenstanders van Feyenoord hebben donderdagavond in Kosovo de degens gekruist. Het bezoekende FK Decic is na een 2-1 nederlaag tegen FC Drita in het nadeel, maar heeft nog alle kans om de klus in eigen huis te klaren.

Beide teams begonnen furieus aan hun Conference League-avontuur: na tien minuten spelen hadden zowel de Kosovaren als de Montenegrijnen gescoord. Ilir Camaj zette Decic op een snelle 0-1 voorsprong, maar het antwoord van Almir Ajzeraj liet niet lang op zich wachten. Heel lang leek het erop dat het hierbij zou blijven, maar Marko Simonovski werd tien minuten voor tijd de matchwinner namens Drita.

Niet lang daarna moest Decic met tien man verder, na een rode kaart voor verdediger Jonathan Dresaj. De bezoekers wisten echter stand te houden en hebben tijdens de return van donderdag 15 juli genoeg aan een 1-0 zege om de volgende tegenstander van Feyenoord te worden. Het tweeluik tussen Feyenoord en Drita of Decic staat gepland voor donderdag 22 en donderdag 29 juli.