Van Dijk toont goed herstel en reist met Liverpool af naar Oostenrijk

Van Dijk toont goed herstel en reist met Liverpool af naar Oostenrijk

09-07-2021 15:31
32

Virgil van Dijk revalideert goed van de knieblessure die hij in oktober vorig jaar opliep. Als resultaat van zijn goede herstel reist de international volgende week met de selectie van Liverpool af naar Oostenrijk, om een trainingskamp bij te wonen.

Dat laat Liverpool weten op de clubwebsite. Tijdens het trainingskamp zullen er een aantal oefenwedstrijden gespeeld worden. Het moet nog blijken of de Oranje-captain fit genoeg is deel te nemen aan deze wedstrijden. Ook zal dan duidelijk worden of Van Dijk in september kan aansluiten bij Oranje voor de komende WK-kwalificatieduels.

Het Nederlands elftal speelt dan in zes dagen tijd drie wedstrijden tegen respectievelijk Noorwegen (uit), Montenegro (thuis) en Turkije (thuis). Deze wedstrijden zijn van groot belang voor Oranje, aangezien het zich na het verlies in Turkije geen nieuwe misstap kan permitteren. De aanwezigheid van Van Dijk zal dan in ieder geval een opsteker zijn.

De afgelopen tijd deelde de verdediger van Liverpool al regelmatig video's, waarin te zien is dat hij hard aan zijn herstel werkt.