Max baalt flink, maar blik gaat op toekomst: 'Ik heb er hard voor gewerkt'

Max baalt flink, maar blik gaat op toekomst: 'Ik heb er hard voor gewerkt'

Gepubliceerd: vrijdag 9 juli 2021 om 22:44vr 09-07-2021 om 22:44

Philipp Max heeft na zijn succesvolle eerste seizoen bij PSV geen moment gedacht aan een transfer. De Duitse linksback wil eerst voor volle stadions spelen in Nederland voor hij überhaupt aan een overstap wil denken.

"Ik voelde me nog helemaal niet klaar in Eindhoven", begint Max in een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad. "Anders gezegd heb ik met PSV gewoon nog niet bereikt wat ik met PSV wil bereiken. Ik heb geen moment het idee gehad om iets anders te gaan doen. Tot 1 september zullen er zeker nog wat veranderingen in onze ploeg komen, maar we hebben al een goede selectie met een helder idee van voetballen. Ik heb absoluut het geloof dat we het komend seizoen beter kunnen doen."

Max maakte in zijn eerste seizoen bij PSV ook zijn debuut in het Duitse nationale elftal. Tot zijn grote teleurstelling werd hij niet geselecteerd voor het EK. "Ik heb er hard voor gewerkt en denk dat mijn eerste jaar in Eindhoven als geheel goed was. Dan ben je er gewoon heel graag bij, maar het heeft niet zo mogen zijn. Ik ga er alles aan doen om komend seizoen weer in aanmerking te komen voor de nationale ploeg", zo sluit de PSV-back af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws