'PSV zet in op komst De Jong als begeerde Malen vertrekt uit Eindhoven'

'PSV zet in op komst De Jong als begeerde Malen vertrekt uit Eindhoven'

10-07-2021 06:50
122

Luuk de Jong is de topkandidaat als Donyell Malen vertrekt bij PSV. Laatstgenoemde spits staat bij veel topclubs hoog op de lijst, waaronder bij Borussia Dortmund. Mocht Malen gaan, dan hoopt PSV op de terugkeer van De Jong.

Dat schrijft De Telegraaf zaterdag. PSV onderzocht al eerder de mogelijkheden om De Jong op te halen bij Sevilla. Tot een concreet bod heeft dat vooralsnog niet geleid. Sevilla staat open voor een vertrek van De Jong. 'Er is regelmatig contact tussen de kampen en mocht er een opening zijn, dan wil PSV absoluut toeslaan', schrijft de krant.

Het is nog niet zeker dat Malen vertrekt bij PSV. Borussia Dortmund heeft serieuze interesse, maar moet het eerste bod nog neerleggen in Eindhoven. Ook Noni Madueke wordt begeerd door clubs, hij mag echter niet vertrekken bij PSV. Maar De Telegraaf benadrukt dat iedere speler een prijs heeft.

Denzel Dumfries staat, net als Malen, op de nominatie om te vertrekken bij PSV. Maar mochten geïnteresseerde clubs geen bod doen dat PSV ziet zitten, dan melden zij zich na hun vakantie gewoon weer in Eindhoven.