'Ik denk niet aan PSV-vertrek, grote kans op Champions League en misschien titels'

'Ik denk niet aan PSV-vertrek, grote kans op Champions League en misschien titels'

10-07-2021 11:28
137

Mario Götze speelt ook komend seizoen voor PSV. De 63-voudig Duits international heeft het goed naar zijn zin en wil met de Eindhovenaren meedoen aan de Champions League.

Götze heeft zijn debuutseizoen bij PSV er op zitten. "Het was voor mij belangrijk om Europese wedstrijden te spelen. Ik speelde in een nieuwe competitie, ik leerde een nieuwe tactiek van de trainer. Alles bij elkaar was het erg goed voor mij", laat hij weten aan ESPN. "Maar natuurlijk, ik heb vaak Champions League gespeeld. Dat wil ik weer, dat is mijn doel."

Wedden

Meer odds

Volgens ESPN staat Götze er bij meerdere clubs goed op, maar de 29-jarige spelmaker denkt niet aan een transfer. "Ik denk er niet aan om weg te gaan. We hebben een grote kans om de Champions League te bereiken, te groeien als team en misschien een paar titels te winnen. Dat wil ik graag. Het belangrijkste is nu om de duels te winnen die er aan komen", doelt hij op het tweeluik met Galatasaray. 

Götze vindt dat de selectie van PSV er goed voor staat. Hij ziet een betere mix tussen jong en oud én er is meer ruimte om tactisch te variëren. "Ik denk dat we flexibel kunnen zijn. Het is goed om een brede selectie te hebben.