Breaking news

PSV loopt tegen onnodig puntenverlies aan bij angstgegner Heerenveen

Doekhi in spagaat: 'Komt er geen droomclub, dan kan dat teleurstellend zijn'

Doekhi in spagaat: 'Komt er geen droomclub, dan kan dat teleurstellend zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 10 juli 2021 om 14:25za 10-07-2021 om 14:25

Danilho Doekhi weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De Vitesse-verdediger maakte vorig seizoen indruk in Arnhem en wordt gelinkt aan een transfer, maar op dit moment is er nog niets concreet.

De kans is aanwezig dat Doekhi een transfer gaat maken, maar het kan ook zomaar zo zijn dat hij komend seizoen nog in het shirt van Vitesse speelt. "Er is de afgelopen maanden door diverse clubs wel interesse getoond, maar niets is tot dusver concreet", vertelt hij in gesprek met De Gelderlander. "Of er hebben zich clubs gemeld, die ik in deze fase van mijn carrière niet als beste vervolgstap zie."

Doekhi durft daarom nog niet te zeggen waar zijn toekomst ligt. "Ik sta er heel eenvoudig in. Komt er niets, dan moet ik me richten op Vitesse. Dat doe ik nu dus", vervolgt de verdediger, die door trainer Thomas Letsch is aangewezen als aanvoerder. "Komt er geen droomclub, of transfer, dan kan dat misschien teleurstellend zijn. Maar ik blijf daar niet in hangen. Daar hoeft Vitesse niet voor te vrezen. Op het veld moet ik er staan, ongeacht eventuele transferperikelen. Presteer ik niet, dan heb ik mezelf te pakken."

In het geruchtencircuit wordt Doekhi genoemd als mogelijke aanwinst voor Rangers FC, Newcastle United, Norwich City, Atalanta Bergamo, Feyenoord. Hij kan er alleen maar om lachen. "Ik kan er nu niets mee. Al mijn zaken lopen via mijn manager. Mocht iets serieus zijn, dan ga ik er dán serieus over nadenken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Doekhi al klaar voor een stap hogerop?

Ja, zeker weten!
57%
Nee, beter nog een seizoen bij Vitesse
43%
(867 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws