Kamp-Mazraoui onderhandelt met Ajax: 'Het is moeilijk, maar ook weer makkelijk'

Kamp-Mazraoui onderhandelt met Ajax: 'Het is moeilijk, maar ook weer makkelijk'

10-07-2021 15:14
39

Noussair Mazraoui onderhandelt met Ajax over een nieuw contract. De verbintenis van de vleugelverdediger loopt na dit seizoen af, maar hij hoopt zelf snel zijn toekomst te verbinden aan de Amsterdamse club.

"Ik wil natuurlijk graag blijven, ik speel hier al zestien seizoenen", begint Mazraoui na de oefenwedstrijd tegen SC Paderborn (4-1) in gesprek met ESPN. "Ik voel me er goed bij. Ik heb in het eerste elftal nog geen seizoen volledig gespeeld vanwege blessures. Dat is nu vooral mijn doel."

De onderhandelingen lopen al een tijdje, maar vooralsnog blijft het stil. "Ze moeten er wel uitkomen", vervolgt Mazraoui, die bevestigt dat er gesprekken lopen. Daar bemoeit hij zich niet mee. "Af en toe hoor ik wat updates, maar ik wil me focussen op de voorbereiding, om weer conditie op te doen. Ik wil zo fit mogelijk starten."

De vleugelverdediger voelt dat Ajax ook graag langer met hem in zee wil. "Het komt wel van beide kanten. Het is moeilijk, maar ook weer makkelijk. We gaan het zien", sluit hij lachend af.