Zwak Feyenoord delft het onderspit tegen oude bekende Young Boys

10-07-2021 16:20 Laatste update: 16:21
106

Feyenoord heeft zaterdagmiddag een oefenduel met het Zwitserse Young Boys met 2-0 verloren. Trainer Arne Slot rouleerde flink met de spelers en zag dat Feyenoord door doelpunten van Marvin Spielmann en Ulisses Garcia verloor.

Het ging lang gelijk op tussen Young Boys en Feyenoord. Er waren weinig écht grote kansen, maar Young Boys pakte na ongeveer een halfuur spelen een cadeautje van de Feyenoord-defensie uit. De bal werd veel te simpel verspeeld door de Rotterdammers en Spielmann profiteerde door de 1-0 te maken.

In de tweede helft probeerde Slot met Diemers en Antonucci voor Bozeník en Kökcü de gelijkmaker te forceren, maar dat lukte niet. Na zestig minuten voerde de oefenmeester wederom zeven wissels door, maar het hielp niet. Ulisses Garcia besliste de wedstrijd met de 2-0, zo'n twintig minuten voor tijd.