Arnesen reageert razendsnel na Club Brugge-nieuws rondom Malacia: 'Hij blijft'

Arnesen reageert razendsnel na Club Brugge-nieuws rondom Malacia: 'Hij blijft'

10-07-2021 17:35 Laatste update: 17:37
86

Frank Arnesen, de technisch directeur van Feyenoord, heeft razendsnel gereageerd op het mogelijke vertrek van Tyrell Malacia naar Club Brugge. Hij laat weten dat een vertrek op dit moment geen optie is.

In een korte reactie aan het adres van RTV Rijnmond gaat Arnesen in op de situatie. Malacia heeft volgens Feyenoord Transfermarkt en Het Laatste Nieuws een persoonlijk akkoord bereikt met Club Brugge. 

Arnesen wijst erop dat Malacia onlangs zijn contract in De Kuip heeft verlengd. "Hij blijft bij Feyenoord", reageert de technisch directeur stellig. Of Malacia daadwerkelijk in Rotterdam blijft of dat het een truc is van Arnesen om een hogere transfersom uit het vuur te slepen, moet blijken. Feyenoord wees een tijd terug al een bod van Club Brugge af en wil naar verluidt elf miljoen euro ontvangen voor Malacia.

De vleugelverdediger verlengde een tijdje geleden zijn contract, waardoor hij tot de zomer van 2023 onder contract staat in De Kuip. "Ik kreeg een goed gevoel. Daar ga ik altijd van uit. Ik hoop dat ik qua statistieken wel meer kan bijdragen", liet hij destijds weten.