'Tuurlijk is Feyenoord een optie, ik ben een fan van de trainer Arne Slot'

'Tuurlijk is Feyenoord een optie, ik ben een fan van de trainer Arne Slot'

10-07-2021 22:40
119

Nordin Amrabat zit nog zonder club, maar hoopt voor het einde van deze maand een knoop door te kunnen hakken. Hij heeft een optie op het tweede niveau van Spanje, maar staat ook open voor een avontuur bij een club als Feyenoord

Dat geeft hij aan bij Voetbalpraat van ESPN. Amrabat geeft wel aan dat er tot nu toe geen interesse is van Feyenoord. "Feyenoord is helemaal niet relevant, die hebben zich helemaal niet gemeld." Mocht Feyenoord zich wél melden, dan gaat Amrabat er serieus over nadenken. "Tuurlijk is het een optie. Ik ben fan van Arne Slot."

Amrabat heeft al wel een kans om aan de slag te gaan bij een club. "Ik heb een optie in Spanje, een van mijn oude liefdes. Maar die spelen tweede divisie", doelt hij waarschijnlijk op zijn oude club Málaga. In de tussentijd houdt Amrabat zichzelf fit. "Ik ben nog bezig, ik heb de tijd tot het einde van deze maand. Ik heb een personal trainer en in mijn kelder heb ik een mini-gym. Voetbalgerelateerd is het wat minder, het is nu gewoon fit blijven."