'Galatasaray onderhandelt in aanloop naar clash met PSV met Van Aanholt'

'Galatasaray onderhandelt in aanloop naar clash met PSV met Van Aanholt'

Gepubliceerd: zondag 11 juli 2021 om 08:28zo 11-07-2021 om 08:28

Patrick van Aanholt staat in de belangstelling van Galatasaray. De zaakwaarnemer van de Nederlandse linksback reist volgende week naar Istanbul om te onderhandelen met de Turkse topclub, meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Van Aanholt geldt bij Galatasaray als alternatief voor Mário Rui. De Portugees prijkt bovenaan het verlanglijstje, maar Cim Bom Bom wist nog geen akkoord te bereiken met Napoli over een huur met optie tot koop. De Turken bekijken nu ook andere opties, waardoor Van Aanholt in beeld is gekomen. Beide partijen gaan volgende week om tafel, maar volgens Romano heeft de dertigjarige Nederlander meer opties in Europa.

Van Aanholt liep deze zomer uit zijn contract bij Crystal Palace, dat hem in 2017 voor zo'n tien miljoen euro overnam van Sunderland. De oud-speler van PSV (jeugd), Chelsea en Vitesse was basisspeler in Londen, maar kreeg desondanks geen nieuwe aanbieding. Op het EK kreeg hij van bondscoach Frank de Boer de voorkeur boven AZ'er Owen Wijndal.

Mocht Van Aanholt voor Galatasaray tekenen, dan wacht hem mogelijk meteen een pikant treffen. De Turken nemen het op 21 en 28 juli op tegen PSV in de voorrondes van de Champions League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws