De Telegraaf: transfer naar Frankrijk dreigt af te ketsen, Bazoer niet blij

De Telegraaf: transfer naar Frankrijk dreigt af te ketsen, Bazoer niet blij

Gepubliceerd: zondag 11 juli 2021 om 11:31zo 11-07-2021 om 11:31

Laatste update: zondag 11 juli 2021 om 11:41zo 11-07-2021 om 11:41

Riechedly Bazoer lijkt een transfer naar Frankrijk uit zijn hoofd te kunnen zetten. Olympique Marseille is geïnteresseerd in de Vitesse-verdediger, maar de club uit Arnhem heeft L'OM afgeschrikt met de vraagprijs voor Bazoer.

Vitesse heeft volgens Bazoer toegezegd te zullen meewerken, mocht er een mooie kans voorbijkomen. Marseille wil vier miljoen euro betalen voor de verdediger, maar Vitesse wil een hoger bedrag ontvangen, zo weet De Telegraaf. In Frankrijk kan Bazoer een veelvoud gaan verdienen van wat hij nu verdient bij Vitesse. Marseille heeft inmiddels aangegeven vier miljoen euro te willen betalen en geen cent meer.

Bazoer rekent erop dat Vitesse er alsnog uit gaat komen met Marseille, maar wil verder niet reageren op het nieuws. Zijn droom om in een grote competitie te spelen lijken door de houding van Vitesse in duigen te vallen. Het contract van Bazoer loopt nog door tot de zomer van 2022. De club zal hem deze zomer moeten verkopen, anders is de kans groot dat Bazoer na volgend seizoen transfervrij de deur uitloopt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws