NEC verbaasd na Dordtse transferklapper: 'Ze zijn wel wat voorbarig'

NEC verbaasd na Dordtse transferklapper: 'Ze zijn wel wat voorbarig'

11-07-2021 17:29
16

FC Dordrecht presenteerde afgelopen week acht nieuwe spelers, maar dat had officieel nog niet gemogen. Ibrahim Cissoko is door NEC nog niet officieel vrijgegeven om op de Krommedijk te tekenen.

Met veel bombarie presenteerde Dordt een achttal nieuwe spelers. Cissoko maakte ook onderdeel uit van dat groepje, maar NEC had officieel nog geen handtekening gezet onder die transfer. "Dordrecht is een beetje voorbarig", zegt technisch directeur Ted van Leeuwen tegen De Gelderlander. "Maar de transfer komt uiteindelijk wel goed."

Binnen afzienbare tijd zal de aanvaller dus wél officieel in het shirt van Dordrecht mogen poseren. NEC gaat geen transfersom voor de 18-jarige Cissoko ontvangen, maar bedingt wel een doorverkooppercentage. Hij stond geruime tijd te boek als één van de meest veelbelovende talenten uit de Nijmeegse jeugdopleiding, maar Van Leeuwen wil toch van hem af.

De zeven andere spelers die vrijdag in Dordrecht tekenden waren Stijn Meijer, Emir Biberoglu, Pascu, Alessio Miceli, Tim Hölscher, Mauro Savastano en Ruggero Mannes.